4 look 4 stijl zomer jurken - www.choosebeautiful.nl
4 look 4 stijl zomer jurken
BEAUTY LOVE FASHION, BLOG

4 look 4 stijl zomer jurken

4 look 4 stijl zomer jurken.

Vandaag een outfit video die ik gemaakt heb voor jullie. Ik maakte deze video voor mijn You Tube channel en dacht dat het ook leuk zou zijn om hier op mijn blog te posten. Alle jurken die ik laat zien in de video zijn stuk voor stuk duurzaam.

Het leukste van het maken van deze video is dat het voor het eerst is dat ik bezig ben met het bewerken van een video. Het is ongelofelijk makkelijk en interessant. Alles is met mijn telefoon gemaakt. Al is het niet perfect, plezierig is het zeker.

Ik merk ook dat ik enorm kan genieten, iedere keer als ik nieuwe dingen leer. Van geen verstand van iets, tot iets kunnen. Het geeft mij een goed, trots gevoel. 

 

 

Ik merk nu ook dat de kwaliteit van de film iets minder is dan ik verwacht had. Zoals ik al eerder zei, de video werd gemaakt met mijn telefoon. Van het 30 dagen challengeartikel heb ik ook al verteld dat ik aan het uitzoeken ben, hoe en wat ik met mijn You Tube channel ga doen. Het fijne is dat de eerste stap is gezet.

Ik leer nieuwe dingen en dat vind ik het belangrijkste. Het maakt niet uit hoe oud je bent, je zal nooit moeten stoppen met leren en plezier halen uit het leven.

Een deel in mij gelooft nog steeds dat ik niet mooi ben. Niemand kan mijn er van overtuigen dat het niet zo is. Dat gebeurd denk ik als je eigen moeder zoiets ooit tegen je gezegd heeft. Het blijft hangen, het is net als een footprint die je niet zo maar kunt verwijderen. Daarom heb ik nu ook best een slechte relatie met de vrouw die mij gebaard heeft. Zo zonde.

Ik gebruik de blog, zoals mijn You Tube channel, als een soort therapie om mijzelf op de buitenwereld te zetten en laten zien. Ondertussen, tijdens het process, leer ik om van mijzelf te houden en te accepteren wie ik ben en hoe ik er uit zie. Het gaat beter, maar er zijn ook momenten…… Was alles maar zo simpel… denk ik dan…

Hoe zit het met jullie? Zijn jullie bezig met nieuwe uitdagingen en nieuwe dingen uitproberen? Is het engste in het begin? Hebben jullie ook een You Tube channel?

 

 4 look 4 stijl zomer jurken

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jolanda 14 juni 2017 at 7:09 AM

  Wat heb je dat leuk gedaan! Je laatste outfit is echt ontzettend leuk.

 • Reply Sarah 14 juni 2017 at 7:46 AM

  De video is goed gelukt hoor! Mooie jurkjes heb je aan. X

 • Reply Sonja 14 juni 2017 at 2:43 PM

  Mooie video! En jou staat toch ook alles!

 • Reply Sandra 15 juni 2017 at 6:37 PM

  Leuk dat je er een video van hebt gemaakt hoor! Vooral de laatste outfit vind ik heel stijlvol en mooi staan bij jou. Je ziet er goed uit!!

 • Reply Jeanine 15 juni 2017 at 9:54 PM

  Wauw wat een leuke jurkjes! Ik weet niet welke ik moet kiezen, ze staan je stuk voor stuk erg leuk. Gave video ook.

 • Reply Rebecca 20 juni 2017 at 6:37 PM

  Ohhh wat leuk dat je een filmpje er van hebt gemaakt! De tweede outfit vind ik erg leuk. Ik ben ook steeds wat meer bezig met youtube! Vind het zo leuk 😀

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!