Beauty, happy & Healthy Lifestyle met cruelty free cosmetics reviews

ABOUT THE SITE

About the site :

Beauty, happy & Healthy Lifestyle with cruelty free cosmetics reviews 

Vanaf 24 April 2017 wordt op choosebeautiful.nl alleen review gemaakt volledig op dierproefvrije cosmetica.  Op 24 April is het wereldproefdierendag. Het lijkt mij een goed begin voor een nieuwe start & verandering van mijn blog.

 

Let’s tweet:

 

Whatever you do will be insignificant but it is very important that you do it. Klik om te Tweeten

 

 

Een half jaar geleden kreeg ik eczeem op mijn lichaam en op mijn gezicht. Ik heb gemerkt dat natuurlijke, biologische ingrediënten het meest positief reageren op mijn huidgevoeligheid. Meer artikels over healthy en meer reviews richting natuurlijke en biologische cosmetica.

Stap voor stap. Op zoek gaan naar ” duurzaam ( Eco), balance, healthy, happy, positive & feel good vibe “.  Zo groen mogelijk als het kan, maar wel met balans.

 

Let’s tweet:

Mooi zijn is niet hoe je er uit ziet maar hoe je voelt over jezelf. Klik om te Tweeten

 

 Lees ook:

I’m perfect! you look discusting!

Perfect stressvol leven.

error: Content is protected !!