Be happy, be positive #3 - www.choosebeautiful.nl
Be happy, be positive #3
BEAUTIFUL ME, BLOG, MINDSET & HEALTH

Be happy, be positive #3

Be happy, be positive #3.

Be happy, be positive #3. Negatief hoort ook bij het leven, maar af en toe richten op wat je gelukkig maakt is zeker onmisbaar. Net als een ander heb ik genoeg aan mijn hoofd. Ik probeer zoveel mogelijk om mij te richten op iets positiefs.

Soms lukt het zonder moeite en soms kost het wat tijd. Het punt is dat ik het tenminste probeer. Daarom zet ik vandaag Be happy be, positive #3 op een rijtje.

⇒ Ik ben trots op mijzelf, ondanks dat mijn woordenkeus in de Nederlandse taal niet te vergelijken is met een echte Nederlander. Niet Interessant, grappig, aantrekkelijk en nog steeds blijf ik bloggen.

 

 

Be happy, be positive #3

 

⇒ Blij met mijn beslissing om van mijn blog een dierproefvrije cosmetica blog te maken.

⇒ Dat ik nu schrijf over waar mijn hart ligt. Een blog is soms een groeiproces. Je leert jezelf en je blog beter kennen naarmate je blogged. Ik worstel met zoveel vragen. De zoektocht naar rust en een gelukkige mindset. Dat zet ik nu op papier en deel met anderen. Ik ben al gelukkig, alleen al om te kunnen schrijven.

⇒ Afgelopen mei vakantie met mijn gezin naar Normadie en Parijs geweest. Iedere keer is het fijn om plekken te ontdekken met mijn kinderen. De tijd samen is onbetaalbaar.

 

De Eifeltoren, Parijs & Normandië. # Happy time.

 

⇒ Goed bezig met mijn leven weer op te pakken. Six pack challenge en 30 dagen yoga challenge. Je zal denken; waarom zoveel tegelijk? Het sluit goed bij elkaar aan. Yoga is een sport en dat is een onderdeel van de Six pack challenge. Yoga is heerlijk!

⇒ Genieten van de zon die zich meer en meer laat zien. Genieten om zomerkleding te kunnen dragen.

⇒ Bezig zijn in mijn tuin. Iedere keer weer netter, schoner, opgeruimder en gezelliger.

⇒ Goed positief gevoel van binnen iedere dag kweken. Door mijn eerste gedachte positief te denken.

⇒ Ik ben naar een massage cursus geweest. Dat was heerlijk en gaf inspiratie. Oh wat ben ik gek op massage. 🙂

Ik zeg, geniet lieve mensen. En als iets een keer iets tegenvalt dan halen wij onze schouders op en zeggen “het kan gebeuren”. Dit moment gaat ook voorbij. Ik wens jullie goede positieve dagen!

 

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Nancy 21 juni 2017 at 8:08 AM

  Zo is dat! Negativiteit is zonde van de tijd!
  Trouwens, het feit dat je Nederland s niet perfect is(dat is mijn Engels ook niet BTW) maakt jou blog juist zo lekker persoonlijk!

 • Reply Sonja 22 juni 2017 at 8:28 AM

  Niemand hoeft perfect te zijn. Erken je zwakke punten dan maakt het minder belastend. Ik hou niet van negatieve mensen die hun gezondheid als punt gebruiken om in beeld te zijn, maar ja dat is ook aandacht krijgen. En als wij erop reageren, zullen ze het nooit afleren.
  Daarom,… ik ben in therapie gegaan om te leren hoe ik hier mee om kan gaan. En ik zie weer een zon schijnen!

 • Reply Lonneke 27 juli 2017 at 12:43 PM

  Leuk blog!!

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!