Even kletsen. - www.choosebeautiful.nl
Action Max More Nude look 8 colors palette.
BEAUTIFUL ME, BLOG

Even kletsen.

Even kletsen.

Even kletsen. Dit schrijf ik op 20-3-2016 Ik ben moe en heb last van mijn spieren. Nee niet door sporten. Oh nee ik ga niet klagen op mijn blog. Zo zit ik niet in elkaar…..maar wie heeft er net dan geklaagd? 😉 Ikke dus..aach moet kunnen. Ik plaats van mopperen wil ik graag met jullie even kletsen, mag dat?

Ik blog met mijn hele hart en ziel. Maar ik ben op op=op, omdat de zon niet komt, weer veel vitamine D te kort en ik wil de warmte van de zon. De infrarood lamp die ik al 3 jaar heb en waar ik trouw onder lig voor ik ga slapen. Die, daar kom nu pas achter, kan rimpels veroorzaken zonder bescherming van zonnebrand. Ben ik mooi klaar mee! Hartelijk dank voor de te late informatie. Kon dat niet eerder?

 

Ik moe? Hoe kom je erbij?

 Even kletsen.

 

Nu snap ik waar al die rimpels vandaan komen. 😉 Van al die warmte en al dat licht. Ik moet weer crème gaan kopen, kost weer geld, dat zorgt weer voor extra stress en nog meer rimpels. De laatste tijd wil ik wel een andere blog opzoeken en artikelen lezen, maar ik heb er de puf niet voor.

Ik zie wel ander bloggers die heel actief zijn. Ik wou dat ik die energie weer had. Ik functioneer niet echt zonder zonlicht…. Terwijl ik zit te typen, schijnt de zon langs het raam op mijn huid. Mijn gebed (pray) is verhoord. Zalig die zon. Thank God, dit is net wat ik nodig had, om 08.09 in de ochtend om precies te zijn.

 

Joepie zonnen!

 Even kletsen.

 

 

Blog moe- maar gelukkig, het is maar een hobby. Niet dat ik het zat ben hoor met mijn blog of het bloggen, het is tijd van de maand en ik wordt chagrijnig….ja hoor en dat zet ik op de blog.

Blog is persoonlijk, of toch niet? Het is niet persoonlijk maar soms raakt het je. Ik laat mij door alles en nog wat raken. Dom dom en dom… wat betekend dit. Ik ben maar een mens. Echt!? Ja echt. Iedereen is goed in iets. Blijf toch gewoon jezelf! Je bent authentiek…tja ja bla bla en nog bla eens bla 

Voor niets gaat de zon op. That’s life.

Ik ga zo weer verder met mijn blog. Aangezien er nog een berg producten staan te wachten op een review. Oké, rustig aan TheBody Shop Drops of Youth je komt zo aan de beurt. Paula’s Choice Resist Daily Smoothing Treatment 5% AHA.en Olaz Regenerist Wrinkle Revolution Complex, die wachten al maanden die zeuren er niet eens zo over. Soms vraag ik mijzelf af, waar ben ik aan begonnen? Heb je dat jezelf ook ooit afgevraagd?

2-4-16

Even kletsen.

Gelukkig ik ben nu een week verder en de zon komt vaker (gister en vandaag), de temperatuur is ook wat aangenamer. The Body Shop Drops of Youth Paula’s Choice en Olaz zijn ook online.

Door wat bossen bloemen in huis te halen en de tijd van de maand voorbij is het leven en de blog toch weer een stuk aangenamer.  De zon schijnt en life is beautiful. 🙂 Hebben jullie ook wel eens dat alles soms mee zit? Zelfs je blog, de leukste hobby die er is?

 

Even kletsen.

 

30-4-2016

Immiddels heb ik vakantie en mijn kinderen die zijn met hun papa even in Engeland op vakantie, ze gaan een festival bezoeken en allemaal andere leuke plannen. Ik heb zelf het plan om vandaag te gaan winkelen in Amsterdam. Overmorgen naar de sauna en massage nemen staan ook op de planning. Gisteren heb ik een paar uur tussen door geslapen en mijn sport geskipt, aachh het moet kunnen. Het is vakantie, alles mag en niets moet.

 

Even een mooi vooruitzicht de komende dag…heerlijk zen zijn…

 Even kletsen.

 

Ik ben dankbaar dat ik mag bijtanken en even geen moeder zijn. Wat heb ik toch een lieve man. Geen gezond koken, geen verplichtingen, haast haast alleen even kletsen..met jullie. Hoe is het met jullie trouwens?

 

 Even kletsen

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Lisa 1 mei 2016 at 10:22 AM

  Wauw, Eigenlijk heel herkenbaar. Elke blogger gaat hier doorheen en inderdaad het is maar een hobby. Soms neem ik een blogpauze om even op adem te komen en ik post maar 3x in de week. Ik ben dol op je blogpost en kom regelmatig even snuffelen ;). You go girl! And happy girl, happy blog <3 Haha

 • Reply Sandra 1 mei 2016 at 10:24 AM

  Wat fijn dat je op dit moment even alleen bent en je geen verplichtingen hebt. Zo te lezen heb je dat even hard nodig nu! Lekker ontspannend dat je naar de sauna gaat. Heerlijk hoor, geniet er van. Wel onwijs balen trouwens van die rimpels waarvan je nu pas achter bent gekomen dat dat door die lamp komt. Hopelijk helpen de crèmes.
  Fijne zondag!

 • Reply Els 1 mei 2016 at 10:34 AM

  Genieten van de komende vrij dagen :-). En je hebt geluk :-). Het wordt prachtig weer! Kun je even extra bijtanken :-).

 • Reply Vandana 1 mei 2016 at 11:48 AM

  Meis… Geniet lekker van je vakantie en van elke kleine zonnestraal. Ik vind die closeups van je erg cool 😉

 • Reply Babs 1 mei 2016 at 12:27 PM

  Heerlijk, dit soort artikelen tussendoor. Soms denk je dat je de enige bent die er even doorheen zit. Dan denk ik ook…waar halen zij al die energie vandaan?
  Probeer lekker Zen te zijn, niets hoeft, alles mag.
  Ik weet dat je van de zon “huidschade’ kan krijgen maar nooit over nagedacht dat dat ook met een infraroodlamp kan. Op zich wel logisch eigenlijk.
  Ja, zon heb ik ook hard nodig.
  Veel plezier in Amsterdam en ik ben benieuwd waar je mee terugkomt!
  (die foto’s zijn weer geweldig… en wat een prachtige kleurtjes heb jij in je haar, love it!)

 • Reply Kiss & Make-up 1 mei 2016 at 12:44 PM

  Aw, even een dipje hebben is helemaal niet erg, af en toe heb je gewoon eens een break nodig en moet je tijd voor jezelf nemen om de batterijen weer op te laden!

 • Reply Ilse 1 mei 2016 at 1:12 PM

  Zalig, zo’n saunabezoekje en massage. Leuke vooruitzichten. Ik heb voor komende donderdag zelf ook een massage gepland staan.
  Neem je wel vitamine D supplementen dan als je een tekort hebt aan vitamine D?

 • Reply Dascha 1 mei 2016 at 4:11 PM

  Even een dipje hebben en moe zijn is helemaal niet erg 😉 Ze zeggen dat het volgende week boven de 20 graden wordt en daar knappen we allemaal van op! Ik ben ook echt toe aan vitamientjes D! Daar word ik veel vrolijker van! Geniet van je vrije dagen! 🙂 Je hebt leuke dingen op de planning staan!

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reply Sheila 1 mei 2016 at 5:58 PM

  Lekker dat je even tijd voor jezelf hebt. Ga dan inderdaad niet alleen bloggen, zou ik zeggen. Een massage klinkt heerlijk! En even geen gezond eten, is soms ook heel erg lekker.

  Hier gaat alles goed. Ik heb gewoon zin in onze reis richting Thailand! En volgende week vier ik mijn verjaardag. Weer een jaartje erbij. Ik ben nu al aan het bedenken wat ik ga koken voor iedereen.

 • Reply Nesrin 1 mei 2016 at 6:10 PM

  Heerlijk zo een kletspraatje en wat tof dat je kinderen met hun vader naar Engeland zijn geweest. Heerlijk bijtanken voor jou. Aankomende week gaat de zon lekker schijnen en ik hoop jij ook weer!

 • Reply Sas 1 mei 2016 at 6:59 PM

  Altijd leuk om zo’n kletspraatje te vinden. Ik heb zelf niet zoveel met beauty dus dit is een erg fijne afwisseling! Ach en alles komt wel weer. Het weer moet ophouden met schommelen en geniet van de tijd voor jezelf. Dat is zeker belangrijker dan bloggen.

  • Reply Jeapiebel 1 mei 2016 at 7:06 PM

   Bedankt iedereen lief van jullie. 🙂

 • Reply Nilou 1 mei 2016 at 8:43 PM

  Met mij kan het beter, maar ik blijf volhouden 🙂 Ik heb de laatste tijd ook niet super actief geblogd, was al blij als ik 1 post in de week had. Moet kunnen en idd heel fijn van je man om jou ook een vakantie te gunnen, geniet er van en rust uit.

 • Reply Angelique 1 mei 2016 at 8:48 PM

  Wat een fijn, oprecht artikel is dit! Op is inderdaad op en dan moet je voor jezelf kiezen, daar is niks mis mee.

 • Reply Eva 1 mei 2016 at 8:53 PM

  Heel herkenbaar! En ook heel normaal dat je die gevoelens hebt. Dat heb ik ook weleens. Komt die onzekerheid weer om de hoek kijken. Bah! Overigens slik ik vaak vitamine d in de donkere maanden. Wij (Aziaten) hebben meer vitamine D nodig (komt door onze huid) dus dat vul ik zelf aan. Anders word ik heel chagrijnig en wil ik alleen maar chocolade eten 😉 Liefs!!

 • Reply Melike 2 mei 2016 at 10:09 PM

  Wat een lieve eerlijke blog. Ik vind eerlijk gezegd dat je behoorlijk veel blogt. Ik lees je stukken ook altijd heel graag. Jij bent voor mij juist een hele constante blogger. Soms mag je indd best even klagen. Ik ben ook moe en ik heb ook zon nodig. Ik denk dat meer mensen hier de laatste tijd last van hebben. Gelukkig wordt het deze week eindelijk weer mooi weer, misschien laadt je dan weer op!

 • Reply Diana en Ellis 8 mei 2016 at 12:09 AM

  Herkenbaar en take your time. Lekker dat je even aan jezelf toe bent gekomen. Dat kan weleens goed doen. En ook herkenbaar het gevoelig zijn voor te weinig zonlicht e.d. Maar het goede nieuws is dat inmiddels de zon wel volop schijnt dus geniet er maar lekker van.

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!