Review: Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.
BEAUTY NATURAL & ORGANIC, BLOG, MAKE UP REVIEW

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream. Intense Vocht Hydratante. 75 ml. Alle Inecto Pure Coconut verzorgingsproducten met 100% pure kokos(olie).  Ik had eerder Inecto Pure coconut moisture creme gereviewd. Dit ingrediënt zorgt voor een hydraterende en verzorgende werking op de huid. Alle producten zijn vrij van parabenen en zeer geschikt voor droge en beschadigde handen.

Ik gebruik graag handcrème. Door de droge huid en de moederhanden die voortdurend worden gebruikt, wassen, koken, schoonmaken en zelfs voor de computer. Dus naast ringen kopen verwen ik graag mijn handen met een goed voedende cream.

Tegenwoordig hebben veel mensen een geweldig strak gezicht en is het moeilijk om de leeftijd te raden. Maar de handen verraden altijd de leeftijd. Dus zorg goed voor je handen net als je gezicht. Ik ben zelf niet echt heel serieus bezig over veroudering van mijn handen. Het is de enige plek van mijn lichaam dat ik graag in het zonlicht laat. Dan maar oude, maar wel gezonde handen!

 

Inecto Pure coconut Hand & Nail cream.

 

Dit zegt Inecto over Inecto Pure coconut Hand & Nail cream:

“Deze speciaal samengestelde crème is verrijkt met zuivere kokosolie en maakt de handen zijdezacht en gehydrateerd zonder vet aan te voelen. De crème zo vaak als nodig aanbrengen op de handen en nagels en inmasseren. Niet aanbevolen voor gebruik op het gezicht.”

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream is te koop in zowel de winkel als online bij The Tuinen,  Kruidvat, Big Green Smile  en bol.com  Ik heb dit product heel toevallig bij de Action gekocht voor € 2,49. Mijn handcrème in mijn nachtkastje was net op en ik ging hem vervangen. Dus, aangezien ik dit merk nog nooit heb gebruikt, ben ik er erg benieuwd naar.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail Cream.

Ingrediënt:

Aqua, Glyceryl Stearate s se, Isopropyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cocos Nucifera ( coconut) oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Peg-20 Stearate, Allantoin, Peg-14, Disodium Edta, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Lactate, Sodium Pca, Glycine, Fructose, Urea, Niacinmide, Inositol, Latic Acid, Sodium Benzoate, Citric Acid.

 

 Inecto Pure coconut Hand & Nail cream.

 

Ik vind de verpakking er erg leuk uit zien. Ik zie verschillende verpakkingen van Inecto Pure coconut Hand & Nail cream. Dat steeds vernieuwd tussen groene en bruine tinten. Deze bevalt mij wel. De crème is vrij luchtig en heel makkelijk smeerbaar, het verrast mij. Ik had een dikkere en plakkerige textuur verwacht. Gelukkig was dit niet zo. Deze variatie vind ik eigenlijk veel beter. Ik houd niet van plakkerige handen.

De crème trekt erg snel in mijn huid, Ik voel meteen afkoeling. Na het smeren voel je dat je huid wordt gevoed en het laat een gevoel na, net alsof je net handen hebt gewassen en afgedroogd (Niet plakkerig maar juist een koel en schoon gevoel).

In Azië is kokos niet vreemd en kokosolie wordt al lang gebruikt als beauty product. Ik gebruik al jaren kokosolie op mijn huid en haar, zelfs om te koken. Het leuke is dat de laatste tijd meer merken daar nieuwe producten mee gaan uitvoeren hier in het westen zoals dit product van Inecto.

 

Inecto Pure coconut Hand & Nail cream.

 

Het hydrateert en mijn handen voelen zacht aan, het voelt goed. De geur is ook echt kokos. Je moet er wel van houden. Ik persoonlijk heb er geen last van. Als het product maar zijn werk doet, dat vind ik belangrijker. Het mooie is dat Inecto Pure coconut Hand & Nail cream ook geen vettig of plakkerig spoor achter laat zoals sommige handproducten dat doen. Dit is voor mij een pluspunt. Ik zeg, geeft Inecto de kans. Dan zal je niet teleurgesteld zijn. Net als ik.

Inecto Pure Coconut Hand & Nail cream is de laatste crème wat ik opsmeer in mijn avondroutine voor ik ga slapen. Heerlijk product is dit! Heb je ervaring met dit product of andere producten van dit merk?

 
Inecto Pure coconut Hand & Nail cream.

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

 • Reply Shiralee 17 april 2016 at 6:41 AM

  Grappig dat je begint over ouderdom in de handen, zo heb ik er nooit over nagedacht, haha. Een handcreme sla ik makkelijk over omdat ik dit ook sneller vergeet, maar een gezichtscreme; never!

 • Reply Vlijtig Liesje 17 april 2016 at 7:00 AM

  Mijn handen kunnen meestal wel wat verzorging gebruiken. Als dat uitknijpen van vaatdoekjes doet ze geen goed. Coconut creme heb ik ook wel eens geprobeerd, maar de perfecte oplossing heb ik nog niet gevonden helaas.

 • Reply Babs 17 april 2016 at 8:40 AM

  Ik ben dol op de geur van kokos, er staat ook een pot kokosolie bij mij in de keuken.
  Ik schrik wel eens als ik mijn handen fotografeer… wat een oude handjes denk ik dan. Dus ik smeer ook graag mijn handen in, zeker als ik in de weer ben geweest met water.
  Klinkt goed, deze crème en ook niet te duur.

 • Reply YuSt 17 april 2016 at 9:28 AM

  Ja deze is heel fijn en ruikt heerlijk! I love kokos!

 • Reply Hennie - www.tutje.nl 17 april 2016 at 9:41 AM

  Ik ben ook verslaafd aan handcrème. Merk maakt mij niet uit, als het maar voedt. Deze lijkt mij zeer prettig!

 • Reply Yvonne 17 april 2016 at 9:46 AM

  Als er maar kokos in zit in het goed bij mij, helaas was ik niet zo weg van deze Inecto lijn. Mijn handen insmeren schiet er nog weleens bij in maar ik probeer het toch regelmatig te doen.

 • Reply Kiss & Make-up 17 april 2016 at 9:55 AM

  Klinkt prima! Ik smeer echt constant handcreme.

 • Reply Dascha 17 april 2016 at 9:55 AM

  Ik heb een soort verslaving met alles waar kokos in zit! Dit product lijkt mij daarom echt echt heerlijk hihi! Ik moet echt vaker mijn handen insmeren, ik vergeet dat vaak..

  xoxo
  http://www.its-dash.com

 • Reply Nienke 17 april 2016 at 11:05 AM

  Ik heb op dit moment ook heel wat handcreams in mijn lade liggen, maar gebruik het bijna nooit. Oeps..

 • Reply Bertine 17 april 2016 at 12:59 PM

  deze heb ik ook en hij is niet de beste handcreme die ik heb maar wel dikke prima!

 • Reply Marieke 17 april 2016 at 1:42 PM

  Wat grappig wat je zegt over de verpakkingen, want ik zie ook regelmatig verschil bij Inecto. Zelf heb ik dit product nog nooit geprobeerd, maar hij lijkt mij wel fijn.

 • Reply Els 17 april 2016 at 7:59 PM

  Het lijken me heerlijk producten van Inecto. Kokosgeur vind ikzelf wel lekker.

 • Reply Melike 17 april 2016 at 9:51 PM

  Wat lijkt mij deze lekker. Ik heb zelf alleen ervaring met de haarverzorgingsproducten, die zijn ook heel fijn. Deze komt zeker op mijn lijstje!

 • Reply Nailtalk 18 april 2016 at 11:38 AM

  Heb een aantal keren er mee in de hand gestaan om ‘m te kopen maar niet gedaan. Fijne review, volgende keer neem ik ‘m mee 🙂

 • Reply Monica 18 april 2016 at 11:53 AM

  Dit klink echt als een fijne handcrème. Ik kan ook echt niet zonder en smeer vaak mijn handen in en heb overal tubes liggen. Coconut is echt zo fijn in beautyproducten.

 • Reply Anne 18 april 2016 at 12:24 PM

  Ik heb hem ook gehad en was is hij fijn!

 • Reply Shannon | www.shannblogt.nl 18 april 2016 at 12:27 PM

  Handcréme, je kunt er nooit genoeg van hebben! Zelf heb ik deze handcréme ook gehad en ik vond hem heerlijk. Daarnaast vind ik de geur ook fantastisch!

 • Reply Jouvence 18 april 2016 at 8:00 PM

  Klinkt als een fijne handcréme en niet duur xx

 • Reply Loene 19 april 2016 at 7:06 PM

  Lijkt me een heerlijke crème! Ik heb zelf producten waarin kokos in verwerkt zit (zoals shampoo en conditioner), en vind dit altijd erg lekker ruiken. Als ik ‘m tegenkom, gooi ik ‘m in het winkelwandje! 🙂

 • Reply gea 30 april 2016 at 3:58 PM

  Lijkt mij zeker een fijne creme, kokos is zo heerlijk ook 🙂

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!