Korte zwarte jurk # duurzame kleding. - www.choosebeautiful.nl
BEAUTY LOVE FASHION, BLOG

Korte zwarte jurk # duurzame kleding.

Korte zwarte jurk # duurzame kleding. (little black dress)

Korte zwarte jurk. Little black dress hoort in ieder vrouw haar kast. Altijd handig, je weet nooit wanneer hij mooi van pas komt. Net als veel vrouwen heb ik ook mijn little black dress. Deze keer een korte zwarte jurk. Ik heb er zelfs meerdere. 

Deze jurk geeft mij het gevoel dat ik weer een meisje ben. Niet van de buitenkant maar van binnen. Ondanks de leeftijd waar ik in zit, er zal altijd een meisje zijn dat nog in mij zit. Dat moet ik nooit vergeten. Dat hoort geen vrouw te vergeten.  

Vroeger met een foto shoot van mijn outfit maakte ik mij altijd druk over het eindresultaat. Hoe de foto’s en ik er uitzien. Over hoe een ander het zal vinden over mijn foto’s. De achtergrond die niet perfect is. 

 

 

 

Nu, naar 2 jaar blog heb ik dat veel minder. Natuurlijk wil ik nog steeds leuke foto’s. En het zal ook nog leuk zijn als iemand de foto’s leuk vind. Maar nu denk ik er anders over. Mijn outfit bij foto’s gaat over heel iets anders. 

Nee, niet mijn droom als model is in vervulling gegaan. Niet om mijn ego te strelen van kijk naar mij. Het is meer een gevoel van, ik durf dit te doen. Mijzelf niet verbergen, maar laten zien. Ik mag er zijn. In dit lichaam. Imperfectie en niet een perfect lichaam. 

Foto’s laten zien dat ik een stuk zwaarder ben dan twee jaar geleden. Superfijn als het niet zo is en dat ik 8 kilo lichter was geweest. Maar het is niet zo. Moet ik -8 kilo wachten om weer trots op mijzelf en gelukkig te zijn. Nee! Ik denk het niet. Mijzelf accepteren en liefde geven, al is het met die 8 kilo extra. 

 

Korte zwarte jurk # duurzame kleding.

 

Zelfacceptatie weer op te pakken. Serieus met yoga beginnen. Six pack challenge was ik al een jaar mee bezig, maar eten was te lekker. Toch geef ik nog niet op.  

Korte zwarte jurk # duurzame kleding.

Het belangrijkste is dat little black dress misschien is wat iedere vrouw in de kast hoort te hebben. Wat nog belangrijker is is zelfvertrouwen, dat iedere vrouw over haar lichaam moet hebben. Little black dress of niet. Je mag er zijn. Ik trouwens ook. 😉

Waarom dit korte zwarte jurkje een duurzaam kledingstuk is lees je hier Wat is duurzaam kleding? En jij? In welk stadium zit je over je lichaam en zelfvertrouwen? 

 

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nancy 3 juli 2017 at 8:28 AM

  Heel erg mooi! Staat je heel goed! Ik ben dol op zwarte jurkjes!

 • Reply Rebecca 3 juli 2017 at 2:47 PM

  8 kilo zwaarder of niet, je ziet er prachtig uit. In de tijd dat ik thuis zit ben ik ruim 10 kilo aangekomen en nee, dat is niet leuk. Maar houd dit me tegen om outfit foto’s te maken? Nope. Ik vind daarentegen achtergronden wel weer belangrijk haha. Maar ik wil gewoon graag dat de totale foto leuk is en alleen dan ben ik er blij mee. Dit doe ik ook niet voor een ander, maar voor mezelf. Nogmaals, je ziet er super uit!

 • Reply Sonja 4 juli 2017 at 6:29 PM

  Super leuk jurkje! Ja ik heb ook een zwart jurkje. Inderdaad een must!

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!