NYX HD concealer review - www.choosebeautiful.nl
BLOG, MAKE UP REVIEW

NYX HD concealer review

NYX HD concealer review.

NYX HD concealer review. Toen ik in de mei vakantie mijn shoplog in Amsterdam deed, had ik niet verwacht dat ik NYX HD concealer zou tegenkomen.

Er was helemaal geen twijfel van mijn kant toen ik de producten zag. Ik ga deze producten gewoon kopen. Aangezien ik precies mijn kleuren kon vinden had ik besloten om twee verschillende kleuren op de gok te kopen.

Ik was heel nieuwsgierig naar NYX HD concealer omdat ik zoveel goeds had gehoord van beauty vloggers op YouTube in verschillende landen, ook uit Thailand. Ik had hoge verwachtingen van deze hype en het mooie is de redelijke prijs die ik er voor moest betalen. Het kostte €6,99 per stuk. Zie je wat een klein bescheiden prijsje.

 

NYX HD concealer review

 

De verpakking is verschillend, de een is van een betere kwaliteit dan de andere. Wat ik pas gezien heb is dat een van de letters van de concealer al beetje weg is. Na een paar keer gebruiken valt de dop van dezelfde concealer (vervaagd lettertje) ook bijna uit elkaar. Heb ik dit? Ja dat heb ik. Ik heb waarschijnlijk gewoon pech omdat de verpakking van de andere NYX HD concealer er wel nog prima uit ziet.

 

 NYX HD concealer review

Sinds ik de producten heb, heb ik Miss Sporty perfect stay concealer laten liggen en ga ik verder met deze NYX HD concealer.

NYX HD concealer. Het geeft zeker een goede dekking, mixen met twee kleuren gaat makkelijk en moeiteloos. Wel merk ik dat de substantie vrij dik is en best redelijk snel opdroogt. Je hebt genoeg tijd om te smeren, maar je kunt niet 1 minuutje wachten. De concealer is fijn in gebruik al merk ik dat hij redelijk aan de droge kant is voor mij. Ik moet ervoor en erna extra oog crème gebruiken om het gebied rond mijn ogen goed te hydrateren, anders krijg ik een lijntje na een tijdje.

 

 

Mijn gezicht zonder NYX HD concealer.

NYX HD concealer review

Mijn gezicht met NYX HD concealer.

NYX HD concealer review

Close up van mijn gezicht zonder  NYX HD concealer.

NYX HD concealer review

Close up van mijn gezicht met NYX HD concealer.

NYX HD concealer review

Wat ik jammer vind is dat de concealer een korte houdbaarheid heeft. Na 3-4 uur moet ik opnieuw concealer aanbrengen. Mijn conclusie; eigenlijk is deze NYX HD concealer een prima product, maar dat het zo in de hemel wordt geprijsd door veel beauty vloggers op de YouTube en waarom het zo een hype is geworden, dat is de vraag. Na al mijn verwachtingen met al die complimenten had het beter gekund. Ik had echt een wauw gevoel verwacht van deze concealer. Wat ik echt ervaar is, het geeft een goede dekking de concealer maar het beste is? Misschien de prijs.

Oogschaduw van Make up Revolution Iconic Pro 2 ⇓ en foundation van L’oreal Nude Magique Cushion.

NYX HD concealer review

 

Zoek je een goede dekking, dan zal je niet teleurgesteld zijn. Wel moet je hem blijven bijwerken. NYX HD concealer heb je er ervaring mee? Wat is je favoriete concealer? Ik ben benieuwd?

 NYX HD concealer review

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply Eva 12 oktober 2016 at 8:16 AM

  Hmmm door jouw review ben ik niet super enthousiast geworden. Fijn dat je hem hebt geprobeerd! Zo weet ik wat goed is en wat niet. Ik heb nog een voorraadje maybelline age rewind liggen. Niet natuurlijk en zeker niet dierproefvrij dus ik zal op zoek moeten gaan naar een andere als ik door de voorraad heen ben.

 • Reply Jamey 12 oktober 2016 at 8:48 AM

  Ziet er goed uit!

 • Reply Nesrin 12 oktober 2016 at 2:23 PM

  Jammer dat het zo kort blijft zitten. De verpakking zag er wel veelbelovend uit. Fijne review weer.

 • Reply Nicole 12 oktober 2016 at 4:09 PM

  Hij lijkt me best fijn. Wel een beetje jammer dat ‘ie niet zo lang blijft zitten!

 • Reply YuSt 12 oktober 2016 at 5:34 PM

  Ik kocht deze ook op aanraden van… en moet zeggen het is een twijfel gevalletje!

 • Reply Rochella 12 oktober 2016 at 8:14 PM

  Ik heb nog steeds geen NYX producten. Is toch niet te geloven. Nu ben ik helemaal enthousiast na het lezen van je review. Ik kan niet wachten tot NYX zijn deuren opent in Amsterdam xoxo

 • Reply sunny mama 13 oktober 2016 at 9:12 AM

  Blijkbaar is deze concealer goed geschikt voor een avondje uit. Daarvoor blijft hij lang genoeg zitten.

 • Reply Miss 13 oktober 2016 at 12:36 PM

  Jammer dat ie niet zo lang blijft zitten!

 • Reply Lindsey Beljaars 13 oktober 2016 at 2:38 PM

  Ik ben persoonlijk erg over deze concealer te spreken. Sterker nog, ik gebruik hem al best een tijdje. Als je hem goed af poedert blijft hij een stuk langer zitten!

 • Reply Sherry 13 oktober 2016 at 2:43 PM

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply Els 13 oktober 2016 at 6:22 PM

  Mmm, bijwerken os niet zo mijn ding. Deze sla ik dan ook over :-).

 • Reply Melike 13 oktober 2016 at 10:01 PM

  Ik kende deze nog niet en het resultaat vind ik er wel heel erg goed uitzien! Wel jammer inderdaad dat je hem zo vaak moet bijwerken. Ik denk dat het dan niet echt een optie voor mij is, aangezien ik dit zal vergeten;) Aan de andere kant is het vinden van een goed dekking ook heel moeilijk. Ik hou hem even in gedachten;)

 • Reply Natasja 13 oktober 2016 at 11:02 PM

  Jammer dat je hem moet bijwerken zeg. Dat is voor mij een mega no-go. Ik wil me er niet meer mee bezig houden nadat ik al mijn makeup heb gedaan. Alleen voor lippenstift neem ik de moeite!

 • Reply Rebecca 14 oktober 2016 at 8:17 AM

  Hm dus eigenlijk is het een beetje een overhyped product? Er word veel beter over gepraat dan dat het product echt doet.
  Balen zeg! Wel een hele fijne en eerlijke review om te lezen!

 • Reply Kiss & Make-up 14 oktober 2016 at 8:36 AM

  Ziet er wel heel geel uit onder je ogen.

 • Reply Yvonne 14 oktober 2016 at 3:24 PM

  3-4 uur en dan bijwerken, nee dat is niet fijn.

 • Reply Evelien 15 oktober 2016 at 11:08 PM

  Ik zoek wel een betere dekking en langdurigheid, dus bedankt voor je eerlijke review!!

 • Reply Florentine 17 oktober 2016 at 3:52 PM

  Wauw hij staat je wel heel erg mooi!!! Die kleur oogschaduw die je op hebt op de laatste foto vind ik trouwens ook prachtig 🙂

 • Reply Elisa 28 oktober 2016 at 7:49 PM

  Hier was ik erg benieuwd naar, jammer dat hij een klein beetje tegenvalt! 3 à 4 uur houdbaarheid vind ik echt te kort jammer genoeg. Bedankt voor de eerlijke review!

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!