Positieve stemming & beter voelen. - www.choosebeautiful.nl
Positieve stemming & beter voelen.
BEAUTIFUL ME, BLOG, MINDSET & HEALTH

Positieve stemming & beter voelen.

Positieve stemming & beter voelen.

Positieve stemming & beter voelen. Idee om in goede, positieve stemming te komen en te zorgen dat je je beter voelt. Dit idee kunnen wij allemaal wel eens gebruiken en bedenken natuurlijk. Toch zet ik wat simpele ideeën op een rijtje.

⇒ een modern item net als een iPad kan meer dan je denkt. Google wel een zelfhulp advies op internet en luister zorgvuldig naar het onderwerp waar je iets aan hebt. Of dat opbouwen van je zelf vertrouwen, hoe je omgaat met je geliefde(n), hoe voed je je kinderen op om het een ideaal kind te laten worden (dan ben ik 14 jaar te laat).

Ik ontdek een berg met tips en trucs waar ik zeker heel veel aan heb. Op zoek naar iets? Probeer het maar eens.

⇒  Kleed je uit en kijk in de spiegel. Nee deze blog wordt geen blog 18+. Je hoeft ook geen foto te maken en het met hele wereld delen op Instagram. De bedoeling is om jezelf recht in je ogen te kunnen kijken, oprecht en eerlijk naar jezelf.

Bevalt het wat je ziet? Je buik, de kipfilets op je bovenarmen, je dijen? Kleding verbergt heel veel, maar heb je wel een gezond lichaam?

 

Positieve stemming & beter voelen.

 

 

 

Tuurlijk het beste is dat je jezelf volledig accepteert en jezelf mooi vind, welke maat je ook hebt. 200% vol zelfvertrouwen hebben over je lichaam! Geweldig! sla dit stuk dan maar over.

Maar als je onzeker bent wanneer je je bikini gaat aantrekken is het misschien eens tijd om er iets aan te doen. Een ideaal, tevreden beeld van iedereen is anders. Doe wat je gelukkig maakt en waar je je comfortabel bij voelt. Maar doe iets.

Ik heb een jaar geleden met de Six pack challenge wat gedaan, maar al een tijdje geen update gemaakt (wat zeker komt).

Ik kan nu bijna 1 jaar later zeggen dat sport en goed op eten letten er voor zorgt dat ik klaar ben voor de bikini tijd, dat zie ik in de spiegel. Maar geloof mij, nog steeds is het werken, soms zelf hard werken.

⇒ Ga voor kleuren. Je leven hoor je te vieren. Kies voor zoveel mogelijk kleuren in je leven, zoals je voedsel. Ik bedoel niet M&M of skitles. Ik bedoel groenten. JA GROENTEN! Saai, weet ik, maar saai is gezond en vaak slank.

⇒ Mediteren, val niet in slaap maar zen en in harmonie met jezelf. Naast rust, wordt je gezicht hier ook alleen maar jonger van.

⇒ Sporten, moet ik nu nog gaan uitleggen hoe geweldig sporten voor ons lichaam is? Nee hé, gewoon doen, maak geen excuses. Wie profiteert hiervan? Jij dus. Ikke niet.

 

Positieve stemming & beter voelen.

 

 

Bron foto’s lees disclaimer

 

⇒ Doe even niks. Dat kan ook zalig zijn, maar heel moeilijk en het is een ware kunst. Bij niets doen, doe ik nog steeds wat. Als je niets doet dan denk je, je maalt nog steeds. Niet doen dus..doe niet! (dat zeg ik ook tegen mijzelf. ;-)) Ik ga tegenwoordig in de zon zitten. De warmte die mijn lichaam aan het versieren is en aanraakt. Zalig!

⇒ Ik vertel mijn kinderen hoeveel ik om ze geef en van ze hou. Als je geen kinderen hebt, heb je pech. Het is niet anders. Ga dat dan ook niet zomaar tegen iemand anders kinderen zeggen, voor je het weet heb je een probleem.  😉

Door liefde door te geven, voelt het goed. Kinderen zijn afhankelijk aan hun ouders. Hoe meer je ze dat laat voelen, hoe beter, al krijg je soms het gevoel dat je niets terug krijgt, zeker van je puberteit zoon…..hihi hier spreek ik uit mijn ervaring.

Positieve stemming & beter voelen.

Nog meer ideeën, die verzin je maar liever zelf. Ik heb er geen zin meer in, ga lekker genieten van de zon. Tot toedeloe! 🙂 Wat doe je er aan om jezelf in een goede stemming te zetten….vertel?

 

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Bianca Schrijft 8 mei 2017 at 6:09 AM

  Lezen en boekevenementen zijn momenteel helemaal mijn ding om te doen. Alles gaat altijd in fases, dan heb ik een periode dat ik heel veel lees, dan weer film kijken, dan weer kleuren. Nu vind ik het heerlijk om mijn leespassie te delen.

 • Reply Bianca Schrijft 8 mei 2017 at 6:10 AM

  Lezen en boekevenementen zijn momenteel helemaal mijn ding om te doen. Alles gaat altijd in fases, dan heb ik een periode dat ik heel veel lees, dan weer film kijken, dan weer kleuren. Nu vind ik het heerlijk om mijn leespassie te delen.

 • Reply Jolanda 8 mei 2017 at 6:47 AM

  Ik voel me echt niet prettig in bikini. Binnenkort ga ik weer sporten! Moren is de magische grens van 6 weken na de keizersnede voorbij en dus mag ik weer

 • Reply Sandra 8 mei 2017 at 11:28 AM

  Fijne tips! Ik heb zo’n app op mijn telefoon met van de ontspanningsmuziek. Heerlijk voor als ik bad lig, ik word er helemaal zen van.

 • Reply Vlijtig Liesje 8 mei 2017 at 1:51 PM

  Bij mij werkt hardlopen altijd heel goed.

 • Reply Rebecca 8 mei 2017 at 2:07 PM

  Nee, als ik in de spiegel naar mezelf kijk terwijl ik niks aan heb ben ik zeker niet tevreden. Ik sport al ruim twee jaar en ben nog steeds niet tevreden. Ergens ben ik ook bang dat het niet gaat komen. Al ben ik nu steeds meer bezig met denken ah fuck it, het is maar een lichaam. Binnenkort wil ik graag mijn Aliexpress bikini’s laten zien en ik denk dat ik het maar gewoon moet doen.

 • Reply Sonja 8 mei 2017 at 5:39 PM

  Ondanks dat ik aan bodybuilding doe, kijk ik nog met oude blik naar mijn lichaam. Het is misbruikt, mishandeld en totaal nog niet van mij. Nu het begint te vormen naar hoe ik het wil, durf ik af en toe naar de spiegel te kijken, mede ook doordat mijn sportmaatje me goed voorruit ziet gaan.

 • Reply Nancy 8 mei 2017 at 7:11 PM

  Ik hou van sporten! Het is goed voor geest en lichaam!

 • Reply hillybillybeauty 8 mei 2017 at 7:13 PM

  Ik zou meer willen lezen, daar word ik gelukkig van. Maar ik kom er niet aan toe, of zet mijzelf er niet toe. Dit wil ik zeker gaan aanpakken omdat ik weet dat ik er gelukkig van word. Ook ben ik gaan planken, ik doe het met kleine stapjes, maar ik weet dat ik er goed aandoe. En mijn kinderen vaker knuffelen, absoluut!

 • Reply Rory 9 mei 2017 at 9:16 AM

  Tevreden zijn met mijzelf. Accepteren dat het is zoals het is. Negatieve gevoelens er laten zijn. Respecteren, accepteren … en weer verder gaan. En loslaten. Natuurlijk zie ik weleens iets wat mij niet bevalt. Maar als ik daar de nadruk op ga leggen? Dan wordt het echt niet beter.

 • Reply Fleur 9 mei 2017 at 1:39 PM

  Mooi lijstje en zeker de moeite waard!
  Ik vraag me al een tijdje af of er echt iemand is die 100% (en eerlijk) tevreden met zichzelf is. In alle opzichten.. Ik ben absoluut niet tevreden met mezelf maar ook zeker niet ontevreden. Wel goed om hier eens goed en echt over na te denken!

 • Reply Charel 9 mei 2017 at 6:30 PM

  Heel fijn lijstje! Ik vind het ontzettend fijn om dat soort dingen te lezen, geeft me echt net even een beetje een boost!

 • Reply MC Kleuver 23 mei 2017 at 5:31 PM

  Ik leef me uit met mijn schrijfprojecten. Dat geeft me een goed gevoel, om mijn creativiteit te kunnen uiten.

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!