Review: Artificial Skin serum. - www.choosebeautiful.nl
Artificial Skin serum
BEAUTY NATURAL & ORGANIC, BLOG, CORPORATE/SAMENWERKING (articles)

Review: Artificial Skin serum.

Artificial Skin serum.

Artificial Skin serum. Science in the service of beauty. Ik review vandaag Artificial Skin serum dat ik van Ilona heb ontvangen bij Beauty Trade special 2017. Na mijn positieve ervaring met Dragon Blood Enpitsu Micro Needling Behandeling gaf het mij de moed om weer nieuwe huidverzorging uit te proberen.

Na mijn acne aanval was ik even bang geweest om zomaar onbekende huidverzorging producten te gaan proberen en gebruiken. Lees mijn ervaring in dit artikel waarom minder gezichtsverzorging maken op mijn blog.

De verschijning van Artificial Skin serum.

Nadat ik tijd had om het product goed te bekijken moet ik toegeven dat de zilververpakking naast handig, ook hygiënisch is in gebruik. Echt mooi en het ziet er zeer exclusief uit. Foto’s maken van het product Artificial Skin serum is een ander verhaal. De fles is net als een spiegel waar je alles er op ziet wanneer je een foto maakt. Gelukkig heb ik het niet eens slecht gedaan deze keer.

Utsukusy lijkt echt te overtuigen met de  modernste anti aging methode en de kracht van de serum. Artificial Skin serum is onderdeel van Artificial Skin beauty box. Dat bestaat uit:

De Bijin Facial cleanser cream

Artificial Skin serum

⇒ Artificial Skin crème

Ingrediënt:

AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE/VINYL, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, ASESALPINIA SPINOZA GUM, RETINYL PALMITATE, CARBOMER, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLAURATE/VP COPOLYMER, OTETH-20, SODIUM BENZOATE, SODIUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, PARFUM/FRACANCE, DISODIUM EDTA, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE

Kleine informatie van Utsukusy

Biocompatible – Gebaseerd op plantaardige siliconen die een hoog moleculair gewicht hebben om de huid te beschermen. Artificial Skin bevat vervolgens zeewier (pentasaccharide marine) met een laag moleculair gewicht zodat de werkzame stoffen tot in de celkern kunnen doordringen en de galactomannan boon die de huid diep hydrateert. Het Artificial Skin serum is biocompatible.

 Enteromorpha compressa wordt gewonnen uit een pentasaccharide MARINE (MPS), het belangrijkste component van de vegetatie van zeegebieden onder hoge stress en grote veranderingen. Verbetert de productie van collageen in de huid fibroblasten. Remt de synthese van metalloproteïnasen (MMP’s) remt ontstekingen.

Caesalpinia Spinosa wordt gewonnen uit galactomannans. Dit zijn hoogmoleculaire polysachariden die een natuurlijke vochtinbrengende functie in het zaad hebben, waardoor er geen vocht verloren gaat wanneer de plant uit het zaad groeit. Deze unieke eigenschap om vocht vast te houden resulteert in Artificial Skin in de hoge capaciteit vocht te vangen en te behouden om uitdroging van de huid te voorkomen. Een droge huid herstelt.

→ Bevat geen GMO (geen genetisch gemodificeerde gewassen)

→ Geen BSE (geen dierlijke bestanddelen)

→ Vrij van parabenen

Ik hou het hierbij, de ingrediënten en informatie over de producten. Utsukusy geeft namelijk hierover al een zeer uitgebreide informatie. Op deze pagina Artificial Skin Beauty Box vind je alles . Ook hoe je het product het beste kunt gebruiken op verschillende huidtypes.

Dat heeft Utsukusy al piepfijn uitgelegd. Mijn taak vandaag is mijn ervaring delen en hier is mijn ervaring:

Ik laat mij verleiden door Artificial Skin serum vanaf het moment dat ik de luxe verpakking in mijn handen heb. Zoals gewoonlijk bij mij is de uitdaging hoe nieuwe producten reageren op mijn tere huid. De huid die weinig kan hebben.

Het helpt dat ik vrij bekend ben met de hoge kwaliteit van Utsukusy. Mijn ervaring in het verleden is vrij positief en laat nog steeds een indruk achter. Echt, ik zal niet zo maar iets op mijn gezicht smeren wat ik niet vertrouw. 

Artificial Skin serum

Mijn ervaring:

De serum is lekker fris. Het voelt fris, prettig en schoon aan op mijn gezicht. het voelt niet plakkerig aan. De geur is aangenaam. Het trekt snel in mijn huid en blijft de hele dag/nacht goed hydrateren. Zeker voor een vrouw als ik met een extreem droge en gevoelige huid.

Mijn huid straalt. Als je het niet gelooft mag je zelf komen kijken met een kopje koffie en een koekje erbij. 😉 Het reageert goed en geeft geen allergische reactie, geen extra puistjes. Dit is halleluja! Ik wil geen puistjes meer!

Onzuiverheid lijkt zelf een stuk minder geworden. Ik gebruik de Artificial Skin serum ook op mijn nek en décolleté. Het stuk tussen mijn nek en mijn décolleté was zichtbaar rustig, normaal heeft het wel eens rode plekjes van irritatie. 

De serum lijkt een kalmerende werking te hebben. “Het verbetert de productie van collageen in de huid en remt ontstekingen en uitdroging van de huid te voorkomen”. Zoals Utsukusy belooft werkt het wel in mijn geval.

Het is één van de weinige producten die ik op dit moment al weken met plezier gebruik.

De laatste maanden gebruik ik al weinig make up. 3 Keer in 7 maanden draag ik foundation. Met het resultaat van dit Artificial Skin serum kan ik ook met zelfvertrouwen mijn gezicht tonen zonder het te plamuren. De conditie van de huid is goed, dat probeer ik te zeggen.

Het ziet er stralend en goed uit (zover dat mijn 41 jarige huid daartoe in staat is). Wenkbrauwen tekenen, wat lipstick en Starbucks in mijn hand dan ben ik klaar te gaan.

Ik ben zeer te spreken over het product. Hij doet mijn huid goed. Het is heerlijk om weer te kunnen genieten van een goed huidverzorgingsproduct zonder bang  te zijn dat mijn gezicht iets overkomt.

Het optimale resultaat is een combinatie van de hele Artificial Skin beauty box. Wat op dit moment in de aanbieding te koop is op de website. De producten van Utsukusy zijn duurder dan een merk bij de drogisterij. Ik vind wel dat het mag met hele scala aan ingrediënten en werk dat er in zit.

Weten jullie dat Artificial Skin genomineerd is voor Professional Beauty Product of the Year op de vakbeurs Beauty Trade Special 2017? Bij mij is er nu geen twijfel waarom. Al is de prijs niet gevallen bij de Beauty Trade Special. Maar ik denk dat het product wel in de prijzen valt bij heel veel vrouwen. Ik ben er één van.

Er is veel verandering in mijn leven sinds ik vaarwel zei tegen dierproefvrije cosmetica. Even zoeken en wennen, wel ben ik blij dat ik geen afscheid hoef te nemen van Utsukusy: Utsukusy is naast biologische ook dierproefvrij. Het merk denkt niet alleen aan onze schoonheid, maar ook aan onschuldige dieren. Dat is een applaus waard.

Artificial Skin serum. Ken je het serum  of Artificial Skin beauty box al? Ik raad het je zeker aan. 😉 Bekijk de mooie huidverzorging en cosmetica van Utsukusy-schoonheid.nl en om op de hoogte te zijn van winactie en reviews Utsukusy Facebook pagina.

 

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Jolanda 28 april 2017 at 7:29 AM

  Ik ben hier zo benieuwd naar!!

 • Reply Yvonne 28 april 2017 at 8:17 AM

  Klinkt goed, een serum is zo goed voor je huid dat zou iedereen moeten gebruiken.

 • Reply Sonja 28 april 2017 at 5:06 PM

  Wat mooi geschreven stuk! Ik zat er helemaal in! Heel benieuwd naar ook het Dragons Blood!

 • Reply Nesrin 29 april 2017 at 10:54 PM

  Wat fijn dat je huid er goed op reageert! Ik hoop dat het zo blijft! Weg met de puistjes 😉

 • Reply Annette 30 april 2017 at 4:28 PM

  Lekker hoor, ik vind hem ook heel fijn. Ik moet mijn review nog schrijven denk over een week of 2 🙂

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!