Sixpack challenge#3 Ik ben het zat! Misschien ben ik niet dik, super dik.
Mijn zwarte winter jas.
BEAUTIFUL ME, BLOG

Sixpack challenge#3

Sixpack challenge#3
Sixpack challenge? Ja ik ben er nog steeds mee bezig! Nee zeker nog niet opgegeven. 😉 Maar hoe lang het wordt, hoe meer challenge het is.

Afvallen en sixpack. De eerste is te doen, de tweede is weer een ander verhaal. Gezond leven en flink sporten in 2 weken is ook te doen. Hoe zit het met 1 jaar? Hou ik dat vol? Even hier een update.

Waarom sixpack? Moet het echt?

Vroeger probeerde ik af te vallen met flink Sporten en veel minder eten. Ik viel ook netjes af, precies zoals ik wilde. Helaas ben ik ook net zo dom om daarna weer alles te vergeten want nadat ik het ideale gewicht had ging ik weer een “normaal” leven leiden en gewoon eten. De kilo’s, die kwamen ook weer terug. (jojo effect+ kennen jullie dit?)

Sixpack challenge #3

 

Ik ben het zat! Misschien ben ik niet dik, super dik. Toch irriteert dat kleine zwembandje rond mijn buik, de kipfilet’s aan mijn armen. Daarom ga ik het anders doen deze keer. Ik ga mijn levensstijl echt veranderen.

Het is niet makkelijk, maar zeker haalbaar. (nog steeds zeer positief, of zal ik negatief zijn? ;-)) Niet makkelijk omdat je niet meteen resultaat ziet. Maar je ziet wel steeds langzamerhand kleine veranderingen. Ik spreek uit mijn ervaring. Ik kan hier niet van het dak schreeuwen “Ik ben 20 kilo afgevallen! Jippie!”. Toch is de weg naar de sixpack toe niet minder zwaar.

 

 

Nothing tastes better then a skinny feeling. Klik om te Tweeten

 

 

Als vrouw hoef je je niet druk te maken over welke maat je hebt? In tegendeel, slank zijn geeft mij beter gevoel! Ik voel meer zelfvertrouwen. Ik kan verliefd word op mijn sterke benen. Kleding staat mij beter. Je ziet er stoer, gezond, aantrekkelijk en vrouwelijk uit.

 

Groene thee smoothie die is zo lekker maar ook zo fout! Moet wel kunnen. 😉 En je wilt een sixpack Jeapiebel!?

  Sixpack challenge#3

 

Mijn gewicht, daar maak ik mij niet meer druk om zolang dat ik tevreden ben met wat ik in de spiegel zie. Spieren wegen meer dan vet en daar richt ik op, mijn vetpercentage..

Met mijn afval race en sixpack routine ben ik nog steeds bezig. Ik zie mijn lichaam veranderen. Door gezonder en correct te eten, vaker en minder te eten. Regelmatig te sporten. Ongeveer 3-5 dagen per week. Ik geef toe dat deze periode niet meevalt, vaak voel ik mij niet lekker (een beetje een winter dip) plus de feestmaanden waar eten ook een grote rol speelt. Dat leid het sixpack proces ook af. Ik geef toe dat ik minder streng voor mijzelf ben op dit moment.

 

Fitness is like marriage. You can't cheat on it and expect it to work. Klik om te Tweeten

 

 

Sixpack challenge#3.

Eind van dit jaar is mijn eerste controle die ik aan mijzelf heb beloofd. En ik ga verder tot eind maart voor de volgende controle. Pas in de zomer ga ik de foto’s update hier delen. Te koud om nu foto’s te maken hahaha.

 

Nageniet zomer jurk

Sixpack challenge#3

 

Ondanks dat ben ik blij toch met het langzame resultaat dat ik boek. Mijn lichaam in de goede richting. Geen teken van iemand die er afgetakeld uitziet door de afval race. Wat je soms wel ziet bij mensen die kilo’s kwijt zijn. Mijn huid ziet er goed en strakker uit. Cellulight wordt minder. 

 

If it was easy everyone would do it. Klik om te Tweeten

 

Tot zover de update sixpack challenge# 3. Niet bijzonder, gewoon doorgaan en volhouden en gaan met die banaan. Eigenlijk niet veel te vermelden behalve ” Ik ben er  mee bezig!” Hoe is het met jullie en je gezonde en sterke lichaam? Al is sixpack niet je doel. Verwaarloos je lichaam niet maar omarm het.

 

 

 Sixpack challenge#3

Lees ook:

Sixpack challenge#2

 

 

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Charel 19 december 2016 at 11:21 AM

  Je bent prachtig zoals je bent! Een gezonde leefstijl is natuurlijk erg belangrijk maar je moet je er ook wel goed bij voelen x

 • Reply Vlijtig Liesje 19 december 2016 at 12:12 PM

  Mijn lichaam is wel aardig gezond hoop ik. Ik kan er dagelijks mee hardlopen en ik ben tevreden over de vorm. Zeker na vijf kinderen vind ik dat ik niet mag mopperen.

  Een sixpack vind ik te veel werk ; )

 • Reply Nancy 19 december 2016 at 3:13 PM

  Een sixpack lukt mij echt niet meer. Ik sport wel veel maar dat gaat echt niet meer. Ik heb je gemist bij de winactie!

 • Reply Melike 19 december 2016 at 7:38 PM

  Super knap dat je het volhoudt! Ik denk ook dat het langzaam opbouwen veel beter is dan in een keer alles willen. Zo boek je het mooiste resultaat!

 • Reply hilde 19 december 2016 at 8:30 PM

  Ik vind het super knap van je! Als je zelf tevreden bent, dat is het allerbelangrijkste toch?

 • Reply Nesrin 19 december 2016 at 10:21 PM

  Knap werk hoor! Hoepel jij eigenlijk? Dit lijkt mij wel iets voor jou. Ideaal zo een work-out in huis.

 • Reply YuSt 20 december 2016 at 8:49 AM

  Ik ben er ook nog niet… in de overgang krijg je meer vet, dus ik ben nu keihard aan het werk, zonder resultaat.
  In januari ga ik naar een man die mij gaat helpen. Mijn PT vraagt voortaan 600,- per maand en dat ging mij ff te ver.
  Goed dat jij ook de weegschaal niet als meting houd. Mijn kleren zitten strakker, juist door meer massa! En ik heb liever maat 44 met een mooi getrained lijf, dan 36 en flubbervel!
  We gaan door lieverd… ??

 • Reply Anna Gerrie 20 december 2016 at 1:21 PM

  Knap om dit vol te houden hé! Veel succes ermee en ik hoop dat je, je doel bereikt in 2017 🙂

 • Reply Rebecca 20 december 2016 at 7:43 PM

  Ik vind je juist ontzettend goed er uit zien. Maar mensen kunnen dit nog zo vaak zeggen, het is nou eenmaal hoe je je zelf voelt. Bij mij zeggen vriendinnen ook altijd dat ik niet moet afvallen want ik zie er goed uit. Maar ik voel me niet goed en wil zeker weten iets kwijt. Ik vind het heel goed dat je door gaat en ben benieuwd naar je foto’s in de zomer hihi

 • Reply Els 21 december 2016 at 6:27 AM

  Goed dat je doorgaat en volhoudt! Ik was de laatste weken niet zo fit, dus ik heb niet gehoepeld. Volgende week wil ik weer beginnen!

 • Reply Yvonne 22 december 2016 at 6:06 PM

  Goed bezig Jeapiebel!

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!