Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding - www.choosebeautiful.nl
Wit kanten jurkje
BEAUTY LOVE FASHION, BLOG

Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding

Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding.
Simpelweg door bewust te kiezen voor duurzame kleding. Milieuvriendelijker en bewuster met wat je koopt op kledinggebied. Waarom dit is dit jurkje duurzame kleding? Lees dit artikel Wat is duurzame kleding?

Er komt een moment in je leven waar je gaat twijfelen over je kleding stijl. Vroeger, toen je jong was, probeerde je alles uit. Af en toe volgde je de mode op dat moment. Niet altijd, maar het gebeurde zeker.

 

wit kantje jurk# duurzaam kleding

 

Op een gegeven moment vind je je eigen stijl en je denkt, dit is het. Dit is mijn stijl, zo wil ik de wereld betreden en dit ben ik. Het probleem is, je leven gaat door, je bent veranderd en je leven staat zeker niet stil. En dan is er ook nog zoiets van leeftijd. Kan ik nog dat schattige rokje aan? Is hij niet te kort?  Te ordinair? Zal ik niet raar worden aangekeken? Wat vrij onzinnig is achteraf natuurlijk.

 

Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding

 

Wij horen zelf te bepalen wat wij aantrekken. Ongeacht de mening van een ander. Helaas dat is niet altijd het geval. Want de mening van een ander vinden wij juist niet onbelangrijk. Geef het maar toe. 😉

Dan ook nog de maatschappij waar je in leeft. Die speelt best een grote rol in wat je in je kast hangt. Ik hoor iemand al zeggen: “Helemaal niet ik beslis wat ik draag”. Ja, right girl! Je bent een uitzondering. 🙂

 

Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding

 

Het kleding stuk dat ik draag moet mij een lekker gevoel geven. Dan draag ik het. Helaas, bij mij komt het moment waar ik in een online fashion magazine een aparte combinatie/look voorbij zie komen. Plus dat ik mijn oude stijl van de afgelopen 4-5 jaar ook een beetje beu ben.

Zo zeker dat dit mijn stijl is, is het niet meer. Ik wil iets anders. De super vrouwelijke stijl verruild voor casual nonchalant? Dat weet ik ook nog niet. Alleen mijn kast hangt nog vol met die vrouwelijke stijl, zoals dit witte kanten jurkje wat ik vandaag laat zien.

 

Wit kanten jurkje. #Duurzame kleding

 

Alles netjes op elkaar afgestemd. Wil ik die nog steeds? Of kan ik beter gewoon een wijde rok en knallende kleur sneakers gaan dragen met een wijd T-shirt? Of het is alleen maar weggelegd voor 20+. Ik zie de tijd van verandering komen wat kleren betreft. Hoe en wat, de tijd zal het leren.

Voorlopig houd ik het bij deze vrouwelijke look met mijn witte kanten jurkje. Dat ik er volgende keer misschien sneakers onder draag? Of wat vind jij van een hippe hoed erbij?

Zolang ik mij er maar nog steeds lekker bij voel. Ik heb er wel echt zin om in mijn kleding kast te duiken, bekijken, bedenken en misschien een nieuwe combinatie er mee maken. Jullie? Wat is jouw stijl?

 

 photo pluk de dag 4_zpsnvwam6ie.png

Please follow and like us:
Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nancy 19 mei 2017 at 8:08 AM

  Ik hou van vrouwelijk met wat stoers erbij! Mooi hoor! Fijn weekend.

 • Reply Lonneke 19 mei 2017 at 9:26 AM

  Ik vind het jurkje echt heel mooi en ook mijn smaak. Ik vind dat iedereen moet dragen wat hij/zij wilt. Ik ben in ieder geval geen persoon die oordelen heeft. Zelf draag ik ook wat ik wil, als ik mij zou aantrekken wat andere zeggen vinden zou ik Lonneke niet meer zijn. Geniet lekker van je weekend!

 • Reply Lucia 19 mei 2017 at 10:14 AM

  Staat je heel mooi! En dit is zo’n typisch jurkje dat je kan opleuken met andere tierelantijntjes als je hem zat bent 😀

 • Reply Lodi 19 mei 2017 at 10:23 AM

  Het jurkje staat je hartstikke goed. Ik ben me de laatste jaren wel aders gaan dragen. Geen te korte rokjes meer, want al heb im de benen er prima voor, het voelde niet meer ‘fijn’. Ik draag graag rokken en jurkjes, maar wissels dit weer af met spijkerbroeken. Ik draag wel wat mkz elf mooi vind, maar denk er tegenwoordig wel iets meer over na.

 • Reply Jolanda 19 mei 2017 at 10:46 AM

  Wat leuk! Je kunt mij uittekenen in een skinny jeans met vrij basic top. Best saai eigenlijk haha!

 • Reply Sonja 19 mei 2017 at 5:35 PM

  Ik ben niet zo’n frutsel mens. Vooral wit is echt niet mijn ding. Jij hebt een mooie getinte huid en dan is dat prachtig!
  Ik draag zwart, tijgerprintjes, sneakers, leder… ik zie mijzelf nog met 79 wel als Rock-chick. Daarna komen de flatteuze tenten wel. ?

 • Reply Anna Gerrie 19 mei 2017 at 6:56 PM

  Staat je mooi! Ik heb een vrij basic style, maar houd ook van bloem printen etc 🙂

 • Reply Florentine 21 mei 2017 at 5:50 PM

  Wauw wat zie je er goed uit!!! Een super mooi jurkje <3 Super cute ook die bloem in je haar, lekker zomers 🙂

 • Leave a Reply

  Enjoy this blog? Please spread the word :)

  error: Content is protected !!