WORK WITH ME - www.choosebeautiful.nl

WORK WITH ME

Work with me.

Work with me. Hebt u vragen of wil u samenwerking met Choosebeautiful.nl neem contact via info@choosebeautiful.nl of het webformulier via de contactpagina op de site.

Ik sta altijd open voor nieuwe samenwerkingen in verschillende vormen. Ik ben nieuwsgierig en vind het erg leuk om een review te maken over cosmetica ( dierproefvrij/ cruelty free) en andere interessante producten. Als probeer ik richting duurzaam te gaan, een review van persoonlijke fotoboeken, sieraden of foto’s op hout blijft altijd mijn favoriet. Ik doe mijn best om zo groen mogelijk mee te doen, maar Eco met balans en niet doorschieten blijft altijd mijn motto. 😉 Zolang dat het product bij het concept van Choosebeautiful.nl past. Bij samenwerking wordt dit altijd vermeld.

Ik zal precies schrijven hoe mijn persoonlijke ervaring is van het product. Mijn objectiviteit zal ik echter nooit verliezen ook niet bij samenwerking. Lees: Reclamecode Social Media (RSM)

Ik ben niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor schade als gevolg van het gebruik van het product waarvan ik een review schrijf of die reclame maakt via Choosebeautiful.nl.

 

WORK WITH ME

Een paar voorbeelden van bedrijven en producten die in samenwerking zijn met choosebeautiful.nl (Klik op de foto om het artikel te lezen.) :

Fotoketting-fotosieraden van Names4ever

Perstour op de Beauty Trade Beurs & Beauty Product of The Year 2017.

Beauty Award 2017

⇒ Review foto op hout van Foto op hout.nl

⇒  Gypsy Statement ketting van Happiness boutique.

Biomed:

work with me

 

Utsukusy:

WORK WITH ME

 

 

 

Rootz Sieraden:

WORK WITH ME  WORK WITH ME

 

 

 

Jane Iredale:

Winactie van Jane Iredale.300.klik hier 

 

 

 

 

fotoboek van fotofabriek.nl

( winnaar van radar 2013, 2014, 2015 en 2016 )

fotoboek 300

 

Way 2 natural.nl (Iva Natura, Biologische cosmetica)

Review: Iva natura Foot Care Lotion.

Review: Iva natura Anti-Acne Cream.

Meer samenwerking klik: corporates/samenwerking

***vanaf 24 april 2017 wordt choosebeautiful.nl een dierproefvrije blog. (cruelty free) Voor deze datum kun je andere vormen van samenwerking nog tegenkomen. ***

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!